Muutoksia yritystoiminnassa

on

UUTINEN – Hyvää alkanutta uutta vuotta!

Otimme Viestintätoimisto Tenhossa uuden vuoden vastaan innostunein mielin Annika Pollarin siirryttyä Tenho Yhtiöt Oy:n osakkaaksi. Markkinointinimenä käytämme edelleen Viestintätoimisto Tenho -nimeä. ​Uskomme, että yhdistämällä voimamme pystymme työskentelemään asiakkaidemme kanssa entistä joustavammin ja tehokkaammin.

Tenhon fokus säilyy yritysviestinnässä. Se tarkoittaa tavoitteellista bisnesajattelua ja realistisesti mitoitettuja viestinnän toimenpiteitä. Perusteellinen viestinnän suunnittelu ja luovat ideat tuottavat asiakkaillemme tulosta.

Palvelutarjontamme keskittyy viestintään, valmennukseen ja verkkoon. Toteutamme muun muassa tiedotus- ja markkinointikampanjoita, valmennamme johtamis- ja esimiesviestinnässä ja autamme mediasuhteiden hoidossa. Toimimme sosiaalisessa mediassa ja tuotamme sisältöä asiakkaiden verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan sekä esitteisiin, asiakaslehtiin, asiakastiedotteisiin ja muihin julkaisuihin.

Hyvät kumppanimme Merja, Timo ja Vuokko jatkavat edelleen kiinteästi Tenho-yhteistyötä kanssamme.

Menestytään yhdessä tavoitteellisen yritysviestinnän parissa!

Iina ja Annika


YHTEYSTIETOMME

Iina Åman
puh. 0400 656 188
iina.aman@tenho.fi

Annika Pollari
puh. 040 703 8163
annika.pollari@tenho.fi

Tenho Yhtiöt Oy / Viestintätoimisto Tenho
Vaasantie 11, 60100 Seinäjoki
www.tenho.fi

Verkkolaskutus:
BIC ITELFIHH
FI81 4924 0010 2274 57
Y-tunnus: 2194 202-1