Tenho

Tenho on vuonna 1996 perustettu viestinnän ja valmennuksen asiantuntijayritys.

Tenho tarjoaa viestinnän ratkaisuja, joilla asiakas erottuu, vaikuttaa ja menestyy. Tenhon viestintäpalveluja ovat muun muassa organisaation kokonaisviestinnän suunnittelu, tiedottaminen, verkkoviestintä, asiakaslehdet ja muut julkaisut sekä viestinnän konsultointi ja koulutus.

Valmennamme sekä yksilöitä että työyhteisöjä, esimiehiä ja organisaatioiden johtoa. Valmennuksessa autamme asiakkaita kehittämään henkilökohtaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitojaan sekä löytämään uutta näkökulmaa ja tarkoituksellisia ratkaisuja työelämän ja myös henkilökohtaisen elämän vaikeisiinkin kysymyksiin.

Tenho tarjoaa asiakkailleen vahvasti verkostoituneen toimiston kumppanuuden ja asiantuntijapalvelut. Johtoajatuksemme on, että hyvin suunniteltu, strategisista tavoitteista johdettu viestintä tuo tuloksia.

Yhteistyö Tenhon kanssa tuo
uusia mahdollisuuksia liiketoimintaan

  • Aitoon arvopohjaa perustuvaa toimintaan
  • Luottamusta yritystä kohtaan
  • Lisää näkyvyyttä ja tuloksia
  • Palkitsevia asiakassuhteita
  • Palveluiden tuotteistamisen osaamista
  • Vahvuutta kriiseihin ja muutostilanteisiin

Iina Åman

Tenho Yhtiöiden perustaja Iina Åman on toiminut yli 20 vuotta media-alalla ja viestintätoimistoissa. Hän on luonut viestintäuransa Helsingin Sanomien ilmoitusmarkkinoinnissa ja toiminut pitkään alan yrittäjänä, kouluttajana ja yliopistonopettajana.  Tarkoitus- ja voimavarakeskeistä ajattelua (logoterapiaa) Iina soveltaa yksilöllisen ja yhteisön vuorovaikutuksen kehittämisessä ja luottamuksellista neuvonpitoa vaativissa tilanteissa.

Iina on kouluttanut lukuisien organisaatioiden johtoa ja henkilöstöä organisaatioviestinnässä, markkinoinnissa sekä viestintä- ja vuorovaikutustaidoissa. Valmennamme ja konsultoimme myös yksittäisiä henkilöitä työelämän, johtamisen ja kriisiviestinnän monitahoisissa kysymyksissä.

Kalle Virtapohja

Tenhon osakas Kalle Virtapohja on luonut vahvan uran journalistina muun muassa Keskisuomalaisessa ja Turun Sanomissa. Hän on lisäksi toiminut viestintäjohtajana sekä monissa muissa viestintä- ja tiedotustehtävissä liikunta- ja urheilujärjestöissä sekä -tapahtumissa. Kalle on kirjoittanut ja toimittanut journalistiikan väitöskirjansa Sankareiden salaisuudet (1998) jälkeen lukuisia kirjoja. Kallen viimeisimpiä tietokirjoja ovat Mies josta tehtiin patsas. Paavo Nurmen ennätykset, maine ja perintö (Docendo 2017) ja Kekkonen urheilumiehenä. Kilpakenttien Känästä Suomen presidentiksi (Docendo 2018). Kalle kirjoittaa myös muun muassa henkilö-, säätiö-  ja seurahistoriikkeja. Hän julkaisee Aamulenkki-nimistä blogia.

Tenhoa!

Monet ovat kysyneet, mistä yrityksen nimi on peräisin. Tenho on ikivanha sana, joka kuvaa hyvän asian tai kokemuksen aikaansaamaa vaikutusta. Tenho on vetovoimaa. Myös viestinnässä pitää olla Tenhoa. Silloin se kiinnostaa ja vaikuttaa.