Palvelut

Rakennat juuri nyt yrityksesi tulevaisuutta

Yrityksen menestyksen takana on paljon näkymätöntä työtä, tavoitteita, suunnitelmia ja valintoja. Paraskin tuote tai palvelu tarvitsee hyvin suunnitellut, luovat viestinnän ratkaisut. Varmista että yritykselläsi on osuvat viestit, näkyvyyttä mediassa ja eri viestintäkanavissa sekä elävää vuorovaikutusta sidosryhmien kanssa.

Tenhon palvelut rakentuvat kolmen kivijalan ympärille, jotka ovat: VIESTINTÄ, VALMENNUS ja MEDIA.

Toteutamme yrityksellesi sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnitelmat, valmennukset ja kampanjat. Hoidamme kirjoitustyöt ja sisällöntuotannon asiakaslehtiin ja muihin painotuotteisiin, verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan. Autamme yhteydenpidossa median kanssa.

VIESTINTÄ

Sitoudumme asiakkaidemme toiminnan kehittämiseen. Tenhosta saat avuksesi kokeneet asiantuntijat ja vahvan verkostomme palvelut. Anna meidän hoitaa yrityksesi viestintäasiat kuntoon, niin sinä voit keskittyä oleelliseen eli yrityksen pyörittämiseen.

Palvelujamme ovat muun muassa strateginen yritysviestinnän suunnittelu, johtamis- ja esimiesviestintä, markkinointiviestintä, sisällön tuottaminen eri materiaaleihin ja kanaviin, muutos- ja kriisiviestintä sekä sisäisen viestintä.

Me suunnittelemme ja toteutamme:

• Viestinnän strategiat ja vuosisuunnitelmat
• Markkinointiviestinnän kampanjat
• Sisällön suunnittelu ja tuottaminen eri kanaviin ja julkaisuihin
• Sisäisen viestinnän toimintamallit
• Muutos- ja kriisiviestintä
• Osallistava organisaation kehittäminen pelillisin keinoin

VALMENNUS

Tenho Valmennus tuo työelämään arvopitoisen ja tarkoituskeskeisen valmennuksen ja konsultaation. Valmennus vahvistaa vastuullisen toimintakulttuurin kehittymistä. Se rakentaa arvopohjaa, joka auttaa kysymään ja kyseenalaistamaan, tekemään päätöksiä ja sitoutumaan.

Kun viestintä toimii, työt sujuvat ja ihmiset sitoutuvat ja onnistuvat. Pystytte silloin parhaimpaanne kaikissa tilanteissa. Voimme luoda yhdessä myönteiset ratkaisut työyhteisön viestintään ja lisätehoa tuloksentekoon. Valmennamme ja koulutamme yksilöitä, tiimejä ja kokonaisia työyhteisöjä. Voit kutsua mukaan myös asiakkaita ja kumppaneita tai kerätä muun sopivan ryhmän.

Valmennuksen aiheitamme ovat:

MEDIA

Tenhon mediapalvelut ulottuvat tavoitteiden asettamisesta tiedottamiseen, verkkosisältöjen tuottamiseen ja mediaseurantaan asti.

Tenhon mediapalvelut ovat tarkoitettu yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat parantaa näkyvyyttään mediassa, oppia hoitamaan mediasuhteitaan sekä kertoa ajankohtaisista asioista laajemmalle yleisölle kuten asiakkailleen, henkilöstölleen, alihankkijoilleen ja yhteistyökumppaneilleen.

Mediapalvelumme takaavat myös sen, että kotisivusi tai Facebook-sivusi ovat iskussa. Naseva sisältö myy tuotteesi ja palvelusi. Me autamme, kun haluat viestintääsi tehoa ja kun haluat rakentaa omat suorat vuorovaikutuskanavasi sosiaalisessa mediassa.

Me suunnittelemme ja toteutamme:

  • Tiedottaminen ja mediasuhteet
  • Tiedotus- ja asiakastilaisuuksien järjestäminen
  • Sisällöt verkkosivuille, sosiaaliseen mediaan ja verkkokauppaan
  • Valokuvausjärjestelyt ja televisiotasoiset videokuvaukset
  • Tekstien editointi ja stilisointi
  • Käännöspalvelut (suomi-englanti-suomi)

OMA VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ

Kun yrityksesi tarvitsee osa-aikaista tai projektiluonteista viestintä- tai markkinointipäällikköä, me tulemme mielellämme ”vuokralle”.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää palveluistamme!