Kalenterivuoden vaihtuessa

on

Tenhon toiminnassa eettiset arvot ovat tärkeitä. Teemme ympäri vuoden vapaaehtoistyötä Rotaryn piirissä, ja tänäkin vuonna joulutervehdysrahamme suuntautuvat Rotaryn kohteisiin.

Jouluna on aika kiittää Tenhon hyviä asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Meillä on iso ilo jatkaa yhteistyötä Sevas-Kodit Oy:n kanssa myös ensi vuonna.

Kotiin ja asumiseen liittyvät asiat ovat olleet Iinalle aina tärkeitä. Hän on toiminut jo useamman vuoden Kiinteistöliitto Etelä-Pohjanmaan hallituksessa. Liitto tekee tärkeää työtä edunvalvojana ja tiedottajana.

Monivuotinen yhteistyö Tuki- ja osaamiskeskus Eskoon kanssa muuttui syyskuun alussa työsuhteeksi. Iina on toiminut siitä asti Eskoon osa-aikaisena viestintäpäällikkönä. Tämä työ jatkuu ja syvenee ensi vuonna.

Tenho on saanut tehdä hyvää yhteistyötä Piirin avoimet portit -hankkeessa Piirillä, missä sijaitsee myös Tenhon toimisto. Piiri on historiallisesta Törnävän sairaala-alueesta kehittyvä Seinäjoen kaupungin uusin ja samalla historiallisin kaupunginosa, jossa on tarjolla toimi-, asuin- ja olotiloja moniin tarpeisiin. Tämäkin työ jatkuu ensi vuonna.

Vuoden aikana olemme saaneet auttaa uusia ja vanhoja asiakkaita tiedottamisessa, kriisiviestinnässä ja brändin rakentamisessa.

Haluamme kiittää lämpimästi luottokumppaneitamme, joiden kanssa monet asiakasprojektit ovat tulleet mahdollisiksi.

Lopuksi tietoa Tenhon avainhenkilöiden muista aktiviteeteista. Iina pitää logoterapiavastaanottoa Seinäjoella Sinfoniassa. Hän kuuluu Suomen logoterapiayhdistyksen hallitukseen ja toimittaa yhdistyksen Fikkari-jäsenlehteä. Lisäksi hän julkaisi tänä vuonna ensimmäisen logoterapiaan pohjautuvan verkkokurssinsa Keski-iän vapauttava voima.

Kalle on julkaissut vuoden aikana kaksi tietokirjaa. Juuso Walden, urheilumies ja viimeinen patruuna -teoksessa (Readme 2021) pääosassa on vuorineuvos Juuso Waldenin suuri rakkaus urheiluun. Kallen toinen kirja Liuksialan kartano Kangasalla ilmestyi syyskuussa. Kirja lähtee liikkeelle Suomen sotaa edeltävältä ajalta ja etenee viiden Meurmanien sukupolven kautta tähän päivään.

Iina Åman
toimitusjohtaja

Kalle Virtapohja
hallituksen jäsen

Tenho-Yhtiöt Oy