Keski-iän vapauttavaa voimaa

on
OLETKO SINÄKIN KESKI-IKÄINEN JA KESKENERÄINEN?
Omien elämänarvojen ja tarkoitusten kirkastamiseen jää usein liian vähän aikaa.  Joskus tulee se hetki, että  sitä alkaa ajatella iän karttumista ja sitä mihin kaikki aika katoaa. Silloin on hyvä hetki varata itselleen aikaa ja lähteä etsimään omaa sisäistä vapautta.
Tenhon yrittäjä Iina Åman tunnetaan ennen kaikkea  viestintätieteilijänä. Sen lisäksi hän on  logoterapeutti LIF® ja diplomilogoterapiaohjaaja VFI®. Logoterapiassa katse suunnataan elämänarvoihin ja niihin tarkoituksiin, joihin työ ja elämä ihmistä kulloinkin kutsuu.
Me voimme kasvaa henkisesti koko elämämme ajan.
– Olen pitänyt keski-ikäisille tarkoitettuja kursseja ja saanut niistä paljon kiitosta. Sain lopultakin muokatuksi rakastetun kurssini myös verkkokurssiksi. Nyt jokainen voi käydä kuuden viikon pituisen Keski-iän vapauttava voima -verkkokurssin kaikessa rauhassa kotonaaan.
– Kurssini perustuu logoterapeuttiseen elämänviisauteen. Tälle kurssille osallistuvat pääsevät mukaan myös taidemaalari Vaula Sippolan kokeilevan kuvataiteen maailmaan. Ikäännyt hetki hetkeltä. Miksi et tekisi sitä viisaasti ja rohkeasti?
Kuuden viikon kurssin hinta on 55 euroa.
Tästä linkistä pääset Iinan Päivien kimallus -sivuille ja tutustumaan Keski-iän vapauttava voima -kurssiin
Tervetuloa rikkaaseen, rakkaaseen keski-iän maailmaan!