Annika Pollari luotsaamaan Suomi 100 -viestintää

on

UUTINEN – Annika Pollari on aloittanut työskentelyn Etelä-Pohjanmaan liitossa osa-aikaisena viestintäkoordinaattorina. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat mm. Suomi 100 -juhlavuoden markkinointiviestinnän suunnittelu ja toteutus Etelä-Pohjanmaalla sekä sähköisen tapahtumakalenterin toteuttaminen.

Hän toimii edelleen myös Tenhossa Iina Åmanin aisaparina erilaisissa viestintäprojekteissa.

Annika auttaa tarvittaessa liiton tiedottajaa Hanne Rantalaa myös muissa liiton tiedotus- ja viestintätehtävissä, kuten verkko- ja mediaviestinnässä. 

– Oli mukava tulla taas töihin EP:n liittoon. Apuja kaivattiin, koska maakunta- ja sote-uudistuksen viestintää on tarpeen resursoida nykyistä enemmän, ja muutosviestintä vie yhä enemmän liiton tiedottajan aikaa. Ja on todella upeaa päästä juhlimaan satavuotiasta Suomea lukuisten tapahtumien ja hankkeiden merkeissä Etelä-Pohjanmaalla, Annika toteaa.